^Back To Top

Aanbod & Tarieven

Ik bied verschillende vormen van begeleiding:

Persoonlijke begeleiding: Eén op één gesprekken, waarbij ik bij voorkeur bij jou thuis afspreek, in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Groepsbegeleiding: In kleine groepjes van 5 tot 10 personen. Verschillende thema's mogelijk. Je ontvangt wat onderwijs en informatie om inzichten op te doen waarmee je zelf aan de slag kunt. Zie pagina agenda en evenementen.

Online begeleiding: Begeleiding via de mail. Eventueel volgend op een kennismakingsgesrek of meerdere persoonlijke gesprekken.

Wandelcoaching: samen wandelen en praten

Pastorale coaching: samen kijken naar je geloofvragen en/of twijfels

 

Openingsaanbieding

Let op!!  Ik hanteer vooralsnog geen vaststaand tarief. Iedereen is vrij om te geven wat hij/zij kan en/of wil geven. Jij bepaalt de prijs!! Geld mag geen drempel of belemmering zijn om hulp te vragen of krijgen. Mijn inzichten, kennis, talenten en vaardigheden zijn een gave van God. Het is niet aan mij om daar de waarde van te bepalen en er een prijskaartje aan te hangen. Mijn leven is bovendien gebaseerd op een onverwoestbaar vertrouwen dat God geeft wat nodig is. Voor jou en voor mij! Vandaar dat ik meen met deze openingsaanbieding te moeten beginnen.

 

Richtlijn:

Kennismakingsgesprek: gratis

Persoonlijke begeleiding: € 25,- per sessie

Groepsbegeleiding: € 10,- per keer, minimaal 5, maximaal 10 deelnemers.

 

 

 

 

 

Copyright © 2024. JenS-Hosting  Rights Reserved.